Vårt nya hem

Här kan du följa byggandet av vårt nya hem och allt annat som rör sånt som vi mår bra av. Eftersom vi bor på landsbygden omgivna av härliga och omtänksamma vänner och jobbar i Stockholm så får vi det bästa av två världar.

// Thomas och Tina

tisdag 26 januari 2010

Takfotsbelysning

Vi har valt att sätta infällda downlights i takfoten.
Som ljuskällor valde vi Ledlampor på 1,2W.
Här syns även skillnad på olika färgtempratur
på lamporna men det skall rättas till.

3 kommentarer:

  1. Hei, kom over bloggen din, og det var litt spennede for jeg har nettopp opprettet en blogg selv som jeg tenker skal handle om det å forberede og bygge nytt hus. Koselig hvis du ville titte innom bloggen min også. gammelttilnytt.blogspot.com Jeg kommer til å følge bloggen din:-)

    SvaraRadera
  2. Hej, Det var intressant med era downlights. Vi har träff med vår elektriker om 2 veckor och tänkte diskutera bl a spottar. Trodde inte det skulle bli så mycket ljus av en 1,2 watts LED! Jag har hört att 3 watt LED ska motsvara 20 watt halogen Tycker att era 1,2:or verkar ge ungefär det. Den lampan som har ett blått sken är det en kallvit och de andra varmvita? Hälsningar Peter, Salsta To See

    SvaraRadera
  3. Hej Peter. Jag tror att det blir för stark med 3W och det stämmer att den "blå" lampan är kallvit. Belysning är inte det lättaste. Vi är nöjda med utebelysningen som ger en ganska bra effekt även på avstånd. Vi kommer göra likadant på baksidan av huset.

    SvaraRadera